Over Meer Dan Afbouw (MDA)

Hallo, wat fijn dat u op mijn website kijkt. Ik ben Nart, eigenaar van MDA (Meer Dan Afbouw) en vakman in hart en nieren. 

 

De basis voor mijn vakmanschap is gelegd tijdens de afgelopen 25 ?? jaren waarin ik ervaring opdeed bij verschillende werkgevers en klanten. Ik startte als beginner om vervolgens als assistent door te groeien naar ​​mentor en inmiddels ben ik zelfstandig ondernemer en kan ik mijn eigen projecten uitvoeren. Ik denk graag mee in het creatieve proces waarbij de klant volledig vrij is in zijn of haar wensen op uniek, trendgevoelig of klassiek vlak.

Elke klant een uniek resultaat bezorgen werd onze passie

Zoals mijn bedrijfsnaam al aangeeft doe ik meer dan afbouw alleen. U kunt hierbij denken aan een creatieve en eigenzinnige uitvoering van uw bijzondere wensen en ideeën op alle vakgebieden binnen het bouwproces. Uiteraard alles goed afgestemd met u en op professionele wijze uitgevoerd. 

 

Nart: ‘ik ben uw aanspreekpunt op wie je kunt bouwen en mét wie je kunt bouwen’

 

In de loop van de jaren heb ik gemerkt dat de klant tijdens het (af)bouwproces behoefte heeft aan één aanspreekpunt die tevens eindverantwoordelijke is. Dit heeft voordelen zoals het correct kunnen vertalen van uw wensen naar het eindresultaat. Immers, door de korte lijnen is miscommunicatie uitgesloten en blijft er overzicht voor iedereen binnen het afbouwproces. Ook biedt één gesprekspartner een mogelijkheid om tijdens het afbouwproces nog een eventuele aanpassing met mij te bespreken zonder tussenkomst van anderen die betrokken zijn bij de klus.

 

Tijdens ons werkproces blijven we ons het eindresultaat voorstellen, gefocust op meer dan de wensen en verwachtingen van de klant om een ​​grote glimlach en warme tevredenheid te bezorgen 

Vraag uw offerte aan

Weet u nog niet precies wat u wil of heeft u nog advies nodig? Neem dan eerst vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!